Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

NAVIMAG

  • jovacan

    Wie heeft ervaring met de NAVIMAG boot wij zijn van plan in December

    naar chilli te gaan

  • beheerder

    Zeker aan te raden, wij hebben het ook in december gedaan, vier jaar geleden van Puerto Natales naar Puerto Montt en het was een schitterende tocht. De sfeer aan bord was ook goed en het was toen niet druk.

  • Bart van Rijt

    Hoi!

    Als je maar een paar weken op vakantie gaat vind ik het zonde je kostbare dagen op een boot door te brengen! 4 dagen lang zit je vast op een ferry, meer bied de boot niet.De geboden service is correct maar verre van luxe.

    Het landschap onderweg is eentonig en kans op slecht zicht groot! 4 dagen lang het water afturen en wachten op de maaltijden. Ach de koeien in het laadruim hebben minder luxe…

    Nee, de boottocht van Manaus naar Belem heeft m'n autootje daarna maar alleen gemaakt. Het baasje heeft de reis per vliegtuig ondergaan.

    Groeten,

    Bart

    www.elbart.nl/fotos

  • beheerder

    Niet helemaal mee eens. Om het gevoel van leegte en de uitgestrektheid te ervaren, zeker over zee, is die boottocht wel de moeite waard. En wij zaten er maar drie dagen op, bovendien konden we halverwege aan land, een dorpje waar je anders nooit zou komen (ook al ben je dan op en top toerist) lees bijvoorbeeld Wie kent de mensen nog van Jean Raspail.

    Liever had ik alleen tussen de honderden eilanden door gevaren, maar dat is helaas maar weinigen gegenund (lees bijvoorbeeld het reisverslag Dwars door Patagonië)

    En als je leuke reisgenoten hebt, zijn de avonden ook nog reuze gezellig.

    Maar goed, er is inderdaad weinig luxe en als het weer tegenzit en je hebt ook nog eens niet veel dagen, dan is het vliegtuig ook een optie.